Verbeterde productiviteit met automatisering

Tsja, als een robot dat zegt, dan moet je hem zeker niet vertrouwen. En we hebben allemaal gezien hoe erg mis het kan gaan wanneer je robots teveel taken geeft en ze steeds slimmer maakt. Terminator is geen pretje, hoewel het een blockbuster actie film is 🙂

Toch kun je met automatiseren heel veel oplossen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de steam games die je steeds vaker ziet. Hoe denk je dat het komt dat je direct een email ontvangt na het bestellen van je games? Dat is heel simpel, automatisering.

Op die manier kun je veel producten goedkoop maken en gemakkelijk in aanschaf op de markt brengen. Denk bijvoorbeeld eens hoe duur het zou worden wanneer je een game bestelt en iemand deze fysiek zou moeten ophalen, de code opschrijven en weer intypen in een email om dan vervolgens aan jou door te sturen. Niet alleen zou het dan neit binnen een paar seconden meer kunnen, maar dan zou het ook nog eens veel en veel duurder worden. Voor elke mensenseconden staat er namelijk een bedrag tegenover en gaat de teller lopen.

Wikipedia omschrijft automation als het gebruik van verschillende controle mechanismes om elke soort apparatuur of digitale proces te besturen zonder of met minimale interventie van een mens.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s